Αθηνα – Ζητούνται Άτομα για Ημιαπασχολιση
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ AFFILIATE MARKETING ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!Όσο και αν σου φαίνεται άγνωστος ο όρος το έχεις συναντήσει πολλές φορές στην καθημερινότητά σου. Efood, Booking.com, Skroutz κτλ..
Σίγουρα δε σου είναι πρωτάκουστες οι εταιρείες αυτές οι οποίες κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ κάνοντας ένα απλό αλλά ουσιαστικό πράγμα. Φέρνουν τους πελάτες σε επαφή με τις επιχειρήσεις. Ο συνδετικός κρίκος, δηλαδή, ανάμεσα στην επιχείρηση και τον καταναλωτή.
Η OGI, μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα τις Η.Π.Α. έχει το δικό της Affiliate δίκτυο και αναζητά συνεργάτες που θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί και θα κερδίζουν προμήθεια 80%!! Είναι απλό, εύκολο και σίγουρα δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις και ικανότητες. Με συνεχή δωρεάν εκπαίδευση και σεμινάρια θα πάρεις όλα τα εφόδια για να κάνεις τα δικά σου βήματα στο Marketing. Μπορείς να το κάνεις και εσύ και να κερδίζεις εύκολα ένα έξτρα εισόδημα από την άνεση του σπιτιού σου, δουλεύοντας όσες ώρες θέλεις, όποτε θέλεις, χωρίς αφεντικό ή δεσμεύσεις!

Αν δεν είσαι από αυτούς που πετάνε τις ευκαιρίες άφησε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες! s.karantzias@gmail.com  Αθηνα
694-854-2848Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *