ΟΑΕΔ – Άνοιξε σήμερα το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις παιδικές κατασκηνώσεις


Άνοιξε σήμερα το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις παιδικές κατασκηνώσεις και οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις.

Όπως ενημέρωσε ο αν. προϊστάμενος διεύθυνσης γραμματείας και διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Τάσος Πεχλιβανίδης στην ΕΡΤ, δικαιούχοι είναι όσοι εργαζόμενοι, ή άνεργοι που έχουν φορολογικό εισόδημα το 2016 έως 28.000 ευρώ. Επιπλέον θα πρέπει να συγκεντρώνουν τις παρακάτω προϋποθέσεις: να έχουν επιδότηση 50 μέρες ασφάλισης στον ΕΦΚΑ το 2017, ή 50 μέρες επιδότησης ανεργίας, ή επιδότησης ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή συνδυασμό και των τριών παραπάνω κριτηρίων.

Αν είναι απλώς άνεργοι θα πρέπει να είναι περισσότερο από 4 μήνες η διάρκεια της ανεργίας τους μέχρι την ημέρα που λήγει η κατάθεση των αιτήσεων δηλαδή την 1η Μαϊου στις 23:51 το βράδυ που θα κλειδώσει το σύστημα αυτόματα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση κλειδαρίθμων. Σε περίπτωση που δεν έχουν κλειδάριθμό μπορούν να κάνουν χρήση των κωδικών του TAXIS. Αν οι άνεργοι δεν έχουν εγγραφεί μετά το 2000 στον ΟΑΕΔ θα πρέπει να προσέλθουν σε ένα τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ για να πάρουν κλειδάριθμο. Οι θέσεις θα φτάσουν τις 70.000 παιδιά από 6 – 16 ετών θα φιλοξενηθούν για 15 μέρες σε μία από τις 52 κατασκηνώσεις που θα επιλέξουν.

Δείτε το Βιντεο

Πηγη

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.